AdamB, Nexus 4 to IMO jeden z najlepszych telefonów z Androidem. Po pierwsze, jest dostępny w dość przystępnej cenie. Po drugie, ma wsparcie bezpośrednio od Google'a, więc aktualizacje dostaje całkiem szybko. Nie wiesza się, jest dobrze wykonany. Brałbym go bez zastanowienia.
Jakiego smartfona kupić?
Zwiń
X
-
RafalekM, właśnie w zasadzie jestem na niego zdecydowany. HTC ONE S Z520e też ma dobre opinie tylko krążą w sieci opinie o chorobie "helikoptering" i niemocą serwisów. Nie jestem pewien czy to dotyczy Z520e czy Z560 bo opinie trochę chaotyczne są.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
mam HTC ONE S Z520e i polecam tylko nie czarny bo widać zarysowania lakieru. obudowa metalowa, zdjęcia dobrej jakości, wyświetlacz ekstra
kumpel zakupił 3 dni temu LG Nexus 4.... i jakiś taki 'zabawkowy'. obudowa szklana ale jak dla mnie wygląda tandetnie, kiepskiej jakości zdjęcia, wyświetlacz IPS LCD nie wszystkim przypasuje - jednym zdaniem: miałem zamiar zmienić (cena ok. 1.100zł) ale nie przypadł mi go gustu
ja stawiam na HTC ONE S Z520e :-)
Komentarz
-
-
Biszczu, http://www.xperiasite.pl/gdzie-jest-...nej-t8235.html może to Ci pomoże.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Jakiś taki niedrogi z teletorium czy innego sklepiku takiego, dokładnie taki: pokrowiecZamieszczone przez Biszczumaciek30_pl, jaki masz pokrowiec do SP ?
Ja używam tego, bo można przeglądać pliki i na dodatek można robić spakowane pliki i jak coś pobierzesz, to też bez problemu wypakowujeszZamieszczone przez BiszczuJak w Xperia sp dostać się do zawartości karty sd? Skopiowane mam na nią pliki ale nie wiem jak przeglądać jej zawartość
_
Ja używam Avasta, co prawda Android to linux i ciężko tam o wirusa, ale Avast ma fajne opcje jeśli chodzi o kradzież lub zgubienie telefonuZamieszczone przez AdamBAha, konieczny jest program antywirusowy?
Komentarz
-
-
Też zainstalowałem Avasta ale mam mieszane uczucia co do używania antywirusa w komórce.Zamieszczone przez maciek30_plJa używam Avasta, co prawda Android to linux i ciężko tam o wirusa, ale Avast ma fajne opcje jeśli chodzi o kradzież lub zgubienie telefonu
Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
nie posiadam i żaden z kumpli też nie.Zamieszczone przez AdamBAndja, taki popielaty z niebieską otoczką obiektywu aparatu.
[ Dodano: Czw 03 Paź, 13 10:17 ]
Jestem zadowolony.Zamieszczone przez Andjabędziesz Pan zadowolony :-)
Aha, konieczny jest program antywirusowy? :roll:
popielaty - to za parę m-cy zobaczymy jak z lakierem będzie. czarny niestety się rysuje
Komentarz
-
-
Noszę go w futerale coś jak podobnego jak to http://allegro.pl/etui-wsuwka100-sko...523053858.html więc nie powinno mu się nic dziać. Poprzedni Wave noszony w takim futerale po 3 latach był jak nowy.Zamieszczone przez Andjapopielaty - to za parę m-cy zobaczymy jak z lakierem będzie. czarny niestety się rysuje
Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
chyba na razie nie do dostaniaZamieszczone przez macekWydaję mi si, że dość dobrą opcją jest samsung SIV mini dual
co w ogóle ma dać antywirus czy program zabezpieczający telefon po kradzieży? kradniesz, wyłaczasz tela, wyjmujesz sima, podłączasz się kablem usb i flashujesz dziewiczo czysty soft producenta i papa antywirusie. oczywiście na el-kretinos pomoże - tak jak w przypadkach gdy złodziej laptopa dawał się filmować przez wbudowaną kamerkę :szeroki_usmiech
a jeśli chodzi o samo zlokalizowanie urządzenia (do momentu factory resetu/flashowania nowego softu) to żadne dodatkowe apki nie są potrzebne - ustawienia google->menedżer urządzeń android->"zlokalizuj zdalnie to urządzenie" a na kompie: http://android.com/devicemanager
Komentarz
-
-
czernobyl, a co ma antywir do kradziezy ?Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
No właśnie Avast oferuje gratis moduł anti theft. I masz tam możliwość wysłania zdalnych poleceń przez komórkę kogoś znajomego albo przez komputer. Możesz włączyć syrenę alarmową, zablokować go, namierzyć. Dodatkowo jak ktoś zmieni kartę sim to Ci emailem nowy nr wysyła i gdzie jest. W sumie, to ja używam, nie muli telefonu a nigdy nie wiadomo kiedy się może przydaćZamieszczone przez micho_mczernobyl, a co ma antywir do kradziezy ?
Komentarz
-
-
ja od miesiąca ciesze sie ZTE V987 - chińszczyzna kupiona w PL z gwarancją sprzedawcy.Zamieszczone przez hotrainCo jest w tej chwili najlepszą opcją dual - sim?
Oprócz świetnych parametrów największą zaletą jest zawsze czysty ekran. No i te 5", co do których nie byłem przekonany
teraz innego fona nie jestem w stanie sobie wyobrazić
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Panowie koledzy, ja wpisze sie w tym temacie, chociaz nie chodzi mi o smartfona a jakis zwykly telefon (moze nie miec nawet aparatu, moze byc nawet dwukolorowy jak stare nokie z weżem) ale musi miec dobry zasieg i dobra baterie, ewentualnie moze byc maly ale NIE MUSI - sporadycznie zabierany na ryby lub w trase jako 2 z karta pewnie PLUSA, bo play ma taki zasieg ze sie nieraz nie mozna do mnie dodzwonic
Co polecicie, najchetniej do max 300-400 pln, ale jeszcze lepiej 100
Komentarz
-
Komentarz